LillaLulla

  • Főbb termékek:: zöldségkrémek, szószok, lekvárok, szörpök
  • Egyéb tevékenység:: falusi vendégasztal és falusi szálláshely szolgáltatás

„Nem akarok mást, csak hazamenni és lekvárt főzni!”

A LillaLulla vendégház és termékcsalád a fenti mondatból bontakozott ki néhány év alatt, Észak-Somogy egy csodálatos kis falucskájában, Lullán. Az alapítók – egy fiatal házaspár, Perger-Wenszky Lilla és Perger Csaba – a városi életet cserélték le falusira egy álom megvalósításáért. Ehhez jó alapot nyújtott a lullai családi ház, a gyönyörű, gondozott kert és gyümölcsös, valamint a kertészmérnök édesanya, Horváth Ágota szakértelme is.

A családi összefogásból létrehozott, somogyi dombok között fekvő falusi vendégház csupán 15 perc autóútra van a Balatontól, de a nyüzsgő parti élet helyett valódi, nyugodt pihenésre nyújt lehetőséget. Ám nem csak a balatoni strandok vannak innen karnyújtásnyira. A környéken számos kiránduló-útvonal található aszfaltozott vagy földes erdei utakkal, ahol gyalog vagy kerékpárral is izgalmas túrákat lehet tenni.

A ház kertjében a gyerekek szabadon játszhatnak a homokozóban vagy hintázhatnak, a felnőttek pingpongozhatnak, tollasozhatnak, esténként pedig a házigazdák csillagászbemutatóval szórakoztatják vendégeiket. Lehet grillezni, bográcsozni vagy közösen kipróbálni a kemencében sütést.
A gyümölcsös és a zöldségeskert gazdag terményeiből nem csak a falusi vendégasztalra kerülnek finomságok, hiszen a vendégháznál LillaLulla kistermelői termékek is készülnek. Hagyományos és újszerű ízvilágú szörpök, lekvárok, zöldségkrémek, csatnik és természetesen savanyúságok sorakoznak az éléskamrában a nagy kedvenc medvehagymakrémek mellett.

Lilla, Csaba, Ági és a macskák várnak tehát mindenkit Lullán. Szép táj, finom ételek, nyugodt környezet, ez a LillaLulla! 🙂

Elérhetőségek

8660 Lulla, Kossuth Lajos u. 41.
20/8242482