Falusi vendégasztal

Szeretnél a kistermelők saját portáján körülnézni, megismerni hol készülnek a finomságok és közben még finomakat is enni? Akkor vedd igénybe a tagjaink által nyújtott falusi vendégasztal szolgáltatást! Ezt a fajta vendéglátást őstermelők és kistermelők nyújthatják a gazdaságuk helyszínén, saját alapanyagokat felhasználva az ételek elkészítéséhez. Ha igaz farm to table, azaz kertből az asztalra élményt szeretne valaki átélni, akkor ennél jobb lehetőség nincs erre!

Az alábbi tagjainknál van lehetőség falusi vendégasztal étkezésre:

 • Krista Porta

  Falusi vendégasztal szolgáltatásunk keretében lehetőség van kistermelői termékeink kóstolására, öt féle vendégváró kelt tésztánk fogyasztására (fonott kalács, sajtos pogácsa, langalló, sajtos-tejfölös lángos, lekváros bukta) és Pajta tárlatunk megtekintésére tárlatvezetéssel. A látogatáshoz előzetes bejelentkezés szükséges. Szolgáltatásunk időjárástól függően max. 15 főig vehető igénybe.

 • LillaLulla vendégház

  Igazi falusi gourmet élmény, a hagyományos magyar ételeken kívül olasz és francia ízvilágú ételek saját recept alapján készítve. Lilla vendéglátó főiskolát végzett és mindene a minőségi és lehetőleg helyi alapanyagból készített bisztró jellegű ételek készítése. Mángoldos házi szélesmetélt, lullai tehéntúróból készített spenótos quiche, chilis sütötök krémleves, hogy csak néhányat említsünk a szezonálisan változó étlapról.  Csak bejelentkezés alapján fogadunk vendégeket akár már 2 főtől is. További információ https://www.lillalulla.hu és https://blog.lillalulla.hu

 • Erdőkert

  Gyűjtsetek Vrancsik Tibivel friss szarvasgombát vagy erdei gombát a somogyi dombság erdeiben, majd az Erdőkert teraszán élményfőzés keretében elkészített friss gombás ételekkel lehet kipihenni a túra fáradalmait. Részletek ide kattintva!

 • Barakah Kecskefarm

  Indiai-magyar fúziós konyha! Foglalja le helyét már most nálunk! Szabadtéri vendégasztalunk egyszerre max. 6 főt fogad előzetes bejelentkezés alapján. Kérjük, hogy érkezési szándékát legalább 1 nappal előbb jelezze, mivel a farmon rengeteg más jellegű teendőnk is akad, s a munkák tervezéséhez fontos azt időben tudnunk, hogy megfelelően felkészülhessünk az érkezésükre! Néhány példa az ételekre: Vöröslencse leves, Pikáns padlizsánragu tamarinddal, rizs körettel. További információhoz és bejelentkezéshez kattintson ide