Tagjaink

„Nem akarok mást, csak hazamenni és lekvárt főzni!” A LillaLulla vendégház és termékcsalád a fenti mondatból bontakozott ki néhány év
Vadon termő ehető gombák, erdei gyümölcsök, szabadidős és turisztikai szolgáltatások.
A Húsos Som Társaság létrejöttének elsődleges célja ennek a tradicionális, Magyarországon őshonos gyümölcsnek, fajtáinak, felhasználási területeinek és történetének a kutatása.
Tökmagolaj? Mákolaj? Dióolaj? Almaecet? Salamon Anikónál ezt mind megveheted! Jó minőségben és környezetbarát csomagolásban!
Tehéntejből készített különböző sajtkészítmények.
Minden ami rózsa 🙂 Egyedi biotermesztésű rózsáinkból készült finomságainkat rendeld meg még ma!
Gárdonyi Bernadett kézműves nemezből készít mindenféle állat és mese figurákat.
Csatári István különféle mézeket és viaszgyertyákat készít.
Gulyás András mézet és különféle mézből készített termékeket állít elő, mézeskalács és mézespuszedli is vásárolható nála.
Horváth Renáta és családja Iharosban termeszt zöldséget és gyümölcsöt, és készít ezekből késztermékeket is.
Krista Porta néven negyedik éve foglalkozunk Falusi vendégasztal szolgáltatással Siófoktól 10 km-re, Ságváron. Szolgáltatásunk keretében csendes, családias, falusi környezetben mutatjuk
Közel a déli országhatárhoz működik a Porrogi Manufaktúra, ahol több generációs gyümölcstermesztő tapasztalattal termesztenek gyümölcsöt és készítenek belőle mindenféle finomságokat.
Horváth Renáta friss zöldséget, gyümölcsöt és azokból készített termékeket prezentál a termelői piacokon.
Szabó Zsolt kistermelőként készít és árusít chili termékeket, valamint zöldségeket és fűszer keverékeket.
Ferencz István tabi méhész.
Somogyi Mangalica
Somogyország szívében Somogysárdon szőke mangalica törzstenyészetet gondoz a családunk. Az állatok szabad tartásban nevelkednek, természetes takarmányokat fogyasztanak. (kukorica,búza,árpa,napraforgó,tök,lucerna...) Kicsi gazdaság