Tagjaink

„Nem akarok mást, csak hazamenni és lekvárt főzni!” A LillaLulla vendégház és termékcsalád a fenti mondatból bontakozott ki néhány év
Vadon termő ehető gombák, erdei gyümölcsök, szabadidős és turisztikai szolgáltatások.
A Húsos Som Társaság létrejöttének elsődleges célja ennek a tradicionális, Magyarországon őshonos gyümölcsnek, fajtáinak, felhasználási területeinek és történetének a kutatása.
Tökmagolaj? Mákolaj? Dióolaj? Almaecet? Salamon Anikónál ezt mind megveheted! Jó minőségben és környezetbarát csomagolásban!
Minden ami rózsa 🙂 Egyedi biotermesztésű rózsáinkból készült finomságainkat rendeld meg még ma!
Gárdonyi Bernadett kézműves nemezből készít mindenféle állat és mese figurákat.
Csatári István különféle mézeket és viaszgyertyákat készít.
Horváth Renáta és családja Iharosban termeszt zöldséget és gyümölcsöt, és készít ezekből késztermékeket is.
Krista Porta néven negyedik éve foglalkozunk Falusi vendégasztal szolgáltatással Siófoktól 10 km-re, Ságváron. Szolgáltatásunk keretében csendes, családias, falusi környezetben mutatjuk
Közel a déli országhatárhoz működik a Porrogi Manufaktúra, ahol több generációs gyümölcstermesztő tapasztalattal termesztenek gyümölcsöt és készítenek belőle mindenféle finomságokat.
Horváth Renáta friss zöldséget, gyümölcsöt és azokból készített termékeket prezentál a termelői piacokon.
Somogyi Mangalica
Somogyország szívében Somogysárdon szőke mangalica törzstenyészetet gondoz a családunk. Az állatok szabad tartásban nevelkednek, természetes takarmányokat fogyasztanak. (kukorica,búza,árpa,napraforgó,tök,lucerna...) Kicsi gazdaság
Kecskesajt frissen vagy olajban elrakva, fürjtojás, fűszerek és mindenféle falusi finomságok Balatonszabadiból. Ráadásul aki ellátogat hozzájuk autentikus indiai ételeket kóstolhat,
Ordacsehiben működő kis családi gazdaság, friss hús, füstöltárú, pástétomok, zöldségek és zöldségkészítmények.