A Gasztrotali rendezvénysorozat már több éve zajlik sikeresen a NAK Somogy Megyei csapatának szervezésében. Tagjaink meghatározó résztvevői az eseménynek, és saját ötletekkel, tevékenységgel is hozzájárulunk a rendezvény sikeréhez.

A Gasztrotali számos tagunkat segítette már hozzá, hogy állandó beszállítója lehessen helyi étteremnek, kávézónak, és még egyéb üzleti kapcsolatok is kialakultak ily módon.

A Gasztrolik kora tavasszal és ősszel kerülnek megrendezésre, amikor a séfeknek van idejük még, a főszezonon kívülre időzítve. Tavasszal fel lehet fedezni az újdonságokat, inspirációt meríteni a szezonhoz, ősszel pedig alkalom nyílik a termelőknek jelezni, hogy jövőre mire lenne inkább szükség!

Kövesse be a facebook oldalunkat, vagy a Kamara által üzemeltetett Helyi Termék Nap – Somogy facebook oldalt és akkor biztosan értesülni fog a következő Gasztrotali időpontjáról.

A Gasztrotali mindig nyitott új termelők és vendéglátással foglalkozók részére is, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

Néhány beszámoló korábbi Gasztrotalikról: